Има 2 бекъп-а на информацията в Търговския регистър- в резервния

...
Има 2 бекъп-а на информацията в Търговския регистър- в резервния
Коментари Харесай

ЗОРНИЦА ДАСКАЛОВА: Няма изгубена информация от Търговския регистър

Има 2 бекъп-а на информацията в Търговския регистър- в аварийния център в столичния квартал Младост и в Шумен. Получила съм увуруние, че няма изгубена информация, заяви на брифинг шефката на Агенцията по вписванията, към която е Търговският указател, Зорница Даскалова.

Тя уточни, че за срутва са дефектирали 4 диска. Защо обаче са излезли отвън строя, към момента не е ясно.

Тя е поръчала неотложно отчет за аргументите, който да бъде направен от компания “Лирекс”, която поддържа Търговския указател.

Слжители на ГДБОП и ДАНС са ревизирали Даскалова, че няма манипулиране на информацията. Тази заран в 5:40 хората към този момент могат да вършат информации за настоящото положение на компаниите.

Търговският указател ще проработи напълно другата седмица, само че не мога са се наемам с по- съответна дата, сподели Даскалова. Тя се извини на всички жители за породеното стеснение.

По мотив появилите се информации, че козметично студио е спечелило социална поръчка за надграждане на системите на Търговския указател, Даскалова изясни, че въпросната компания само имала ангажиминта за правенето на рекламни материали на стойност 2 000 лв.. Тъй като дагаварът не бил изпълнен напълно, било им платено единствено отчасти.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР