Има 2 бекъп-а на информацията от Търговския регистър - в

...
Има 2 бекъп-а на информацията от Търговския регистър - в
Коментари Харесай

Шефката на Агенцията по вписванията: Няма изгубена информация от Търговския регистър

Има 2 бекъп-а на информацията от Търговския указател - в аварийния център в столичния квартал "Младост " и в Шумен. Получила съм увещание, че няма изгубена информация, заяви на брифинг шефката на Агенцията по вписванията, към която е Търговският указател, Зорница Даскалова.
Тя уточни, че повода за срутва са "дефектирали 4 диска ". Защо обаче са излезли отвън строя, към момента не е ясно.
Тя е поръчала неотложно отчет за аргументите, който да бъде направен от компания "Лирекс ", която поддържа Търговския указател.
Служители на ГДБОП и ДАНС са ревизирали Даскалова, че няма манипулиране на информацията. Тази заран в 5:40 хората към този момент могат да вършат информации за настоящо положение на компаниите.
Търговският указател ще проработи напълно другата седмица, само че не мога да се наемам с по-конкретна дата, сподели Даскалова. Тя се извини на всички жители за породеното стеснение.
По мотив появилите се информации, че козметично студио е спечелило публичната поръчка за надграждане на системите на Търговския указател, Даскалова изясни, че въпросната компания само имала ангажимент за правене на рекламни материали на стойност 2 000 лв.. Тъй като договорът не бил изпълнен напълно, било платено единствено отчасти.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР