им Кардашиян е участничката в неотдавнашния търг на Кристис, която

...
им Кардашиян е участничката в неотдавнашния търг на Кристис, която
Коментари Харесай

$379 500 за златния часовник "Картие" на Джаки Кенеди! Няма да повярвате коя холивудска звезда ще се фука с него

им Кардашиян е участничката в неотдавнашния търг на " Кристис ", която платила 379 500 $ за златния часовник " Картие ", носен в миналото от първата дама на Съединени американски щати Джаки Кенеди, заяви Контактмюзик. Сайтът за звезди TMZ.com разяснява, че Ким взела участие като неизвестен покупател в търга и платила тройно по-голяма от предстоящата за лота сума. Първоначалната оценка на часовника била 120 000 $.

Закупуването му идва месеци откакто 36-годишната Ким настоя, че въоръженият грабеж в хотелския й апартамент в Париж предходната година я направил по-скромен човек, който обръща по-малко внимание на материалните неща.

" Не е загадка, че по-рано се вълнувах от материални неща ", сподели тя.

" Няма нищо неприятно, когато притежаваш някои неща и си работил старателно, с цел да бъдат твоя благосъстоятелност. Гордея с хората в обкръжението ми, които са преуспели. Това обаче към този момент не ме вълнува ", добави Кардашиян.

Ким Кардашиян, която има 18-месечен наследник Сейнт и тригодишна щерка Норт от брачна половинка си, рапъра Кание Уест, също така увери, че за нея обирът бил като значим житейски урок.

" Не желая повече да рева ", разясни тя и добави: " Имам чувството, че в живота някои неща се случват, с цел да ти бъдат за урок ".
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР