> ИлюстрлацияЗлато и компютърна конфигурация са иззети от дома на

...
> ИлюстрлацияЗлато и компютърна конфигурация са иззети от дома на
Коментари Харесай

Нашенка подмами американец с брак и го завлече с 5000 долара, сега ще си плаща

 > Илюстрлация
Злато и компютърна настройка са конфискувани от вкъщи на жена в село Брестовене, която е разследвана за машинация на американски жител. С закононарушението е породена щета на чужденеца в размер на 5000 $. Измамата е осъществена по позната и постоянно практикувана скица в Лудогорието. При нея дами се свързват в обществените мрежи с мъже от разнообразни страни. По време на интернеткомуникацията измамничките заявават предпочитание за сериозна връзка и даже брак с непознатия. Когато стане дума за среща онлайн, дамите стартират да разиграват трагични подиуми, като разказват сложния си живот и безпаричието си. Тогава мъжете, претенденти за сериозна връзка с брак, стартират да изпращат пари, до момента в който не се усетят, че са жертва на машинация.

Специализираната полицейска интервенция по противопоставяне на битовата престъпност и битката с нарушителите по Закона за придвижване по пътищата стартира рано тази заран в община Завет и село Прелез. С нея се цели да бъдат открити и предотвратени закононарушения с акцизни артикули, както и да бъдат издирени и арестувани лица, против които се водят по две и повече досъдебни производства.

Изградени са били три контролно-пропускателни пункта. До момента са тествани 288 души и 204 автомобила. Издирено е лице, оповестено за общодържавно търсене. Образувано е било бързо произвеждане за ръководство на МПС без удостоверение за дееспособност и са били формирани 15 акта за определяне на административни нарушавания и 21 фиша.

В къща в село Прелез чиновниците на реда от ОД на Министерство на вътрешните работи в Разград са  намерили 230 л алкохол без заплатен данък.

Специализираната полицейска интервенция под управлението на Окръжната прокуратура в Разград продължава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР