> ИлюстрацияЗа конкретното деяние Районен съд - Варна наложи на

...
> ИлюстрацияЗа конкретното деяние Районен съд - Варна наложи на
Коментари Харесай

Осъдиха трима младежи за кражба от вендинг автомат във Варна

 > Илюстрация
За съответното действие Районен съд - Варна наложи на двама от подсъдимите - 22-годишни от Девня, условни санкции от по 3 месеца отнемане от независимост, чието изтърпяване бе отсрочено с изпитателен период от 3 години. Третият обвиняем, 21-  годишен варненец, следва да изтърпи наказване " пробация “, като за период от 2 години предстои на наложителна регистрация по сегашен адрес с честота два пъти седмично и за същия период би трябвало да организира срещи с пробационен чиновник Наказанията бяха наложени по силата на реализирано в правосъдна зала съглашение.

Самата кражба е осъществена в ранните часове на 11 януари 2018 година в квартал " Трошево “ във Варна. Чрез потребление на неустановено техническо средство, подсъдимите счупили пантите на вратата на  вендинг кафемашината и лишили пластмасов монетник и каса, с наличната в тях сума от 87 лв.. Общата стойност на инкриминираните непознати движимости е за над 400 лв.. По подаден сигнал за разрушената машина и по записите от видеоохранителните камери тримата съучастници в осъществяването на кражбата са разкрити.

Към момента породените имуществени вреди са възобновени. Тримата подсъдими са наказани да заплатят по равно направените по делото разходи. Съдебният акт е финален.

 

 

 
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР