> ИлюстрацияВ акцията, в която са участвали и българските служби,

...
> ИлюстрацияВ акцията, в която са участвали и българските служби,
Коментари Харесай

Задържаха 9 българи с хашиш за над 60 милиона на яхти

 > Илюстрация
В акцията, в която са взели участие и българските служби, са задействани четири патрула, хеликоптер и аероплан за митническо наблюдаване за следствието, провеждано в продължение на месеци от членове на Данъчната организация и Националната полиция. Преди това, през март и юли тази година, на други две платноходки от същата организация бяха засечени с още 4600 кг хашиш.

" По този метод е нападнат логистичният потенциал на ръководителите на незаконните организации от български генезис, отдадени на превозването на наркотични субстанции в развлекателни лодки, предотвратявайки появяването или появяването на нови направления, възползвайки се от пандемията ", изясняват от Националната полиция.

Агентите считат, че тяхната мафиите за трафик на хашиш отварят нови направления към Канарските острови и Африка и по португалското крайбрежие на север към Галисия, в отговор на натиска от испанските сили за сигурност. Конспиративността на нарушителите, които постоянно трансформират името и знамето на яхтите, изиска дейности в пет европейски страни за реализиране на цялостното идентифициране на задачите. В случая с изключение на испанските сили на реда, помощ оказаха служби от Англия, Нидерландия, Гърция, Италия и България, както и Европол.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР