> ИлюстрацияРодителите на пострадалата девойка са подали жалба до Инспектората

...
> ИлюстрацияРодителите на пострадалата девойка са подали жалба до Инспектората
Коментари Харесай

17-годишно момиче от Варна попадна в болница след жестока саморазправа със съученичка

 > Илюстрация
Родителите на потърпевшата госпожица са подали тъжба до Инспектората във Варна, откъдето са разпоредили инспекция по случая, заяви за медията ни началникът на РУО-Варна Венцеслава Генова. Тя добави, че от самото образователно заведение досега не е постъпвал сигнал за сбиването.

Опитът ни да получим информация за случилото се от шефа на образователното заведение се оказа безрезултатен. 

За случая потвърдиха и от пресцентъра на полицията във Варна. От там прецизираха, че е подаден сигнал за конфликтна ситуация между две малолетни девойки, прерастнала във физическа разпра и тече проверка.  

Инцидентът е от 6 ноември, понеделник, когато две девойки от разнообразни класове разменят остри реплики пред учебното заведение в междучасието. Според родителите на потърпевшата госпожица, тя е била подложена на словесна атака, душевен тормоз и унижения, а след спорът извън, нападната от другото момиче и нейна другарка. След побоя пострадалата била отведена в болница с пострадвания. 

Според очевидци на случилото се обаче истината е друга и жертвата е предизвикала спора. Ето какво показа ученичка от същото учебно заведение в персоналния си профил във Facebook:

" Пълни неистини, изречени от устата на малолетно подвластно от опиати момиче, опитващо се да се изкара жертва на принуждение, което тя предизвиква на двете " побойнички ", закани, душевен тормоз в продължение на седмица, закани, физически тормоз от самата нея и нейния другар с престъпно досие. "

Тепърва инспекцията от страна на полицията и инспектората ще открият аргументите и събитията, довели до неприятния случай, както и кой носи виновността и отговорността за случилото се.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР