> ИлюстрацияПострадалата 77-годишна жена живеела от години сама в дома

...
> ИлюстрацияПострадалата 77-годишна жена живеела от години сама в дома
Коментари Харесай

Изправят пред съда изверг, изнасилил възрастна жена във Варна

 > Илюстрация
Пострадалата 77-годишна жена живеела от години сама в дома си. Вечерта към 22,30 часа на 6 октомври 2017 година мощен звук, който идвал от предверие, построено до къщата й, предиздвикал дамата да отиде да ревизира какво се случва. На двора видяла подсъдимия, само че защото била без очила, го оприличила на собствен съгражданин, който през лятото й помагал в работата по двора.

Мъжът избутал старата жена в къщата, като й нанасял удари по главата  и тялото. Докато блъскал жертвата си, от подсъдимия изпаднал портфейл, в който имало бележки с телефонни номера и имена на негови познати. През цялото време с удари сломявал съпротивата на 77-годишната самотница. В една от стаите на дома й Красимир изнасилил дамата. После си тръгнал.

Сутринта към 7,45 часа потърпевшата излязла на двора. Съседката й  забелязала синините по лицето й. Възрастната жена споделила, че била бита от собствен съгражданин, като споделила името на индивида, който й помагал лятото по двора. От позор дамата не разказала какво тъкмо се е случило през нощта. Така била извикана полиция и медицински екип, пред които старата жена обяснила за изнасилването. Първоначално бил арестуван посочения от потърпевшата мъж, само че извършеното следствие открило и уличило Красимир като причинител на половото принуждение. Няколко часа преди закононарушението той бил видян с коня и каруцата си покрай къщата на жертвата.

Извършителят бил махленски посредством ДНК-експертиза и свидетелски показания. Той е с начално обучение, осъждан и има податливост към принуждение, в това число и полово към самотни възрастни дами. 

Предстои делото против 46-годишния Красимир И. да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР