> ИлюстрацияПияната компания поръчва уиски и настоява да бъде обслужвана

...
> ИлюстрацияПияната компания поръчва уиски и настоява да бъде обслужвана
Коментари Харесай

Брат на бивш министър се изгаври със сервитьори, обидите са брутални, имало е и сваляне на панталони

 > Илюстрация
Пияната компания поръчва уиски и упорства да бъде обслужвана от дами. Сервитьорка обаче моли неин сътрудник да поеме масата поради вулгарните гости. Компанията стартира да подвиква на клиенти на заведението от женски пол. Най-активен пък е братът на някогашния министър.

" Ей, руса п**ко, ела да ми вземеш поръчката! Ей, п**ко, ела на масата! ", декларирал гордо мъжът, родом от кърджалийско село. След като се върнал от тоалетната, братът на ексминистъра бил със свалени до коленете панталони и в хор с авера си по чашка подканил на всеослушание:

" Ела тук, донеси салфетки! Не виждаш ли, че си е разкопчал ципа да му забършеш к**а! ". Изцепките на пияните мъже, пристигнали в регионалния град да купонясват, предиздвикали доста от клиентите да изоставен заведението. На няколко пъти личният състав и шефът правили забележки на " господата “ да спрат и да управляват държанието си. Това по този начин и не се случило, а сцената със свалените гащи на брата на някогашния министър преляла чашата.

Управителят занесъл сметката на компанията с искане тя да бъде заплатена и заведението напуснато. Отговорът обаче бил: " Какъв си ти бе? Боклук подобен! Мишко! Кой си ти, да ти заплащам? Знаеш ли кой съм аз? Ние сме доста значими хора! Няма да заплащам! Майка ти ще е**м! Ти не можеш да ни гониш! Ти знаеш ли кои сме? ".

Персоналът дружно със притежателя съумели да изгонят на открито компанията, а мъжете почнали да блъскат и ритат вратите. Няколко сигнала от разнообразни лица били подадени до 112, а малко по-късно пристигнали екипи на полицията. Те заварили единият от скандалджиите в кръв и да заплашва притежателя със затваряне на заведението. Последният пък му отвърнал да не лежи на " остарели лаври “ и да " не излага брат си “.

Цялата потресаваща история стана ясна на две правосъдни инстанции в Кърджали. Заради странна тактичност на юристите на мъжа със свалените гащи на първа инстанция той получи условна присъда и санкция. Окръжните магистрати обаче го освободиха от наказателна отговорност поради незначимостта на случилото се. 45-годишният мъж със свалените гащи и приятелят му ще би трябвало да платят санкции в размер надлежно на 2000 и 1800 лв., написа " 24Родопи ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР