> ИлюстрацияНовината потвърди за медията ни областния управител Стоян Пасев,

...
> ИлюстрацияНовината потвърди за медията ни областния управител Стоян Пасев,
Коментари Харесай

Изписват в добро състояние първите трима оздравели от коронавирус във Варна

 > Илюстрация
Новината удостовери за медията ни регионалния шеф Стоян Пасев, който разяснява следното:

" За сега обстановката във Варна и региона е спокойна. Доколкото ми е известно през днешния ден изписват първите трима заболели с ковид във Варна. Разбрах, че се усещат добре, което е отлично. Нямаме нови случаи за през вчерашния ден, което също е добре. Тази численост от 17 индивида е от преди ден. Пациентите с ковид във Варна са пристигнали най-вече от чужбина като се изключи един, който е бил контактен и се е заразил ", сподели регионалният шеф. 

По негови данни хората под карантина за Варна и региона са към 3000.

Стоян Пасев е на мнение, че на този стадий не се постанова въвеждането на нови, по-драстични ограничения, защото и актуалните ограничавания правят работа. Според него огромна част от хората имат висока дисциплинираност, като в същотовреме има и засилен надзор от страна на органите на реда. 

" Смятам, че по отношение на ограниченията във Варна сме отличници ", пошегува се Стоян Пасев, като напомни наложените неотдавна административни санкции на жители, нарушили разпоредбите на изключителното състояние. 

Областният шеф прикани още веднъж жителите на морската столица и региона да имат висока отговорност и съзнание, да лимитират до най-малко ненужните излизания на открито, с цел да може в границите на две седмици да бъде овладяна стихията на вирусното разпространяване. 

" За всички ни е тягостно, децата го одобряват мъчно, възрастните хора, ние също, само че дано си наложим самодисциплина, с цел да не се стига до разновидността да вървим с декларация до магазина. Нека проявим самообладание, с цел да си дадем шанса скоро още веднъж да се върнем към естествения метод на живот ", прикани регионалния шеф.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР