> Илюстрациянамушкано зверски от собственият си баща с нож, е

...
> Илюстрациянамушкано зверски от собственият си баща с нож, е
Коментари Харесай

Намушканото от баща си детенце във Варна е в стабилно състояние

 > Илюстрациянамушкано свиреп от личният си татко с нож, е устойчиво и в положително общо положение, оповестиха за Varna24.bg от пресцентъра на МБАЛ " Св. Ана ". 

След като през вчерашния ден стана ясно за похищението над детето, читатели на медията ни насочиха питане дали е нужно кръводаряване за спасяването на малчугана. От варненския " Пирогов " увериха, че на този стадий това не се постанова. 

Припомняме, че Окръжната прокуратура във Варна управлява досъдебно произвеждане за опит за ликвидиране на седемгодишно дете. Престъплението по член 116, алинея 1, т. 3 по отношение на член 18, алинея 1 от Наказателен кодекс е осъществено от родния му татко.

Детето е било намушкано с нож от 42-годишния Борислав И. Мъжът е бил наркозависим и в този момент е бил включен в метадонова стратегия. Той ще бъде настанен в психиатрична болница, защото по мнението на психиатрите е рисков за себе си и за близките.

Седемгодишното дете е настанено в болничното заведение " Света Анна “ във Варна за лекуване. То е със междинна телесна щета. Няма заплаха за живота му.

Опитът за ликвидиране е станал през вчерашния ден сутринта към 7,30 часа в дома на фамилията. Стана ясно още, че майката на детето работи в чужбина, а за него са полагали грижи неговата баба и вуйна.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР