ИлюстрацияНа 11 юли миналата година Антонио управлявал автомобил, собственост на

...
ИлюстрацияНа 11 юли миналата година Антонио управлявал автомобил, собственост на
Коментари Харесай

Антонио от Варна подкара кола след коктейл от наркотици, но белите му не свършват до тук

 Илюстрация
На 11 юли предходната година Антонио управлявал автомобил, благосъстоятелност на различен човек. Колата била с истинска предна регистрационна табела, само че задната била направена от съединяването на две елементи от други табели. Това личало и с просто око. Въпреки че знаел това, както и че не има удостоверение на ръководство на МПС, за което бил осъден по административен ред, преди да подкара автомобила, 24-годишният обвиняем използвал марихуана, амфетамин и метамфетамин.

Около 11,45 часа полицейски екип работил в региона на село Долище по предотвратяването на битовата престъпност. Служителят на реда подал знак с палка, с цел да спре колата, ръководена от Антонио. Първоначално лидерът подал десен мигач, понижил скоростта, след което внезапно нараснал и се опитал да избяга от инспекцията. Предприето било гонене на нарушителя, при което 24-годишният недееспособен лидер навлязъл в отбивка без излаз.

Справка на полицейските чиновници посочила, че Антонио се търси за определяне на адрес, както и че е недееспособен и ръководи в едногодишния период на наложеното му наказване. Той не показал документи за колата, открито било също, че няма подписана и наложителна гражданска отговорност, както и че задната регистрационна табела е преправена. След теста за опиати дрегерът отчел позитивна проба за три типа опиати.

Към момента на осъществяване на трите закононарушения, Антонио се смята за неосъждан, защото е бил оправдан през 2012 година, а по друго наказателно дело е бил освободен от наказателна отговорност по член 78а от Наказателен кодекс.

Предстои делото против 24-годишния обвиняем да бъде планувано за разглеждане във Варненския областен съд.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР