> ИлюстрацияМетин и съпругата му Алина били в процес на

...
> ИлюстрацияМетин и съпругата му Алина били в процес на
Коментари Харесай

Психар опита да убие съпругата си с газов пистолет, по чудо не пострада и дете

 > Илюстрация
Метин и брачната половинка му Алина били в развой на бракоразвод. Заради домашно принуждение била издадена ограничаваща заповед на 52-годишния обвинен по Закона за отбрана от домашно принуждение от Добричкия областен съд. Съпругата му е гражданка на Република Румъния.

На 26 юни тази година Метин отишъл да вземе огромната си щерка от подготовка по тенис. След това двамата отишли на адреса, където брачната половинка му живеела с двете им деца. По-малкото било на детска градина. Тримата били в стаята, когато внезапно Метин извадил револвер и почнал да заплашва брачната половинка си, че ще я гръмне и ще се самоубие. Разправията и заканите траяли към 3 часа.

Тъй като станало време да бъде прибрано от детската градина по-малкото дете, тримата напуснали жилището. Метин излязъл от входната врата. Тогава Алина съумяла да я затвори и той останал отвън входа. Заради дейностите на брачната половинка си той създал изстрел във вратата, дочупил с ръка стъклото, промушил си ръката и почнал да стреля във входа. С минимум два от изстрелите уцелил брачната половинка си и по знамение не ранил щерка си. 

Експертна информация посочила, че оръжието му е преправен в военен газов револвер.

След стрелбата във входа Метин напуснал дома и се укрил. Местонахождението му било открито в събота от чиновници на ОД на Министерство на вътрешните работи в Добрич. Цяла нощ криминалисти и психолози водили договаряния с 52-годишния обвинен, с цел да го убедят да се съобщи. В неделя към 9,30 часа  мъжът се предал.

Повдигнато му е обвиняване по член 116, алинея 1, т. 6а по отношение на член 115, връзка с член 18, алинея 1 и по член 339, алинея 1 от Наказателен кодекс. С разпореждане на наблюдаващия досъдебното произвеждане прокурор в Окръжната прокуратура в Добрич той е бил арестуван до 72 часа. Предстои прокуратурата да внесе искане в Добричкия областен съд за взимане мярка за неотклонение " Задържане под стража “ на Метин К.   
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР