ИлюстрацияЖената била хоспитализирана през август заради пневмония, но по собствено

...
ИлюстрацияЖената била хоспитализирана през август заради пневмония, но по собствено
Коментари Харесай

Цигани отново налетяха да бият медици

 Илюстрация
Жената била приета в болница през август поради пневмония, само че по лично предпочитание напуснала стационара, с цел да отиде на женитба. Когато се върнала, в резултат на незавършената терапия, здравето и се било влошено. Въпреки че първичното лекуването останало за сметка на болничното заведение, медиците решили още веднъж да я одобряват в клиниката.

" Скандалът избухва, тъй като околните на дамата са възмутени, че лекуването продължава към момента, и чакат тя да бъде излекувана надали не с магия. Няма пояснение експанзията на нискоинтелигентни, неквалифицирани и безусловно невъзпитани хора върху четири медицински сестри и двама лекари, които се пробват да оказват помощ на тяхната близка. Повод за разправията става това, че пациентката е завишила температурата си до 37 градуса “, съобщи шефът на респираторната болница доктор Стела Денчева.

За случая тя уведомила Регионалната асоциация на експертите по здравни грижи и Районната лекарска гилдия във Велико Търново. Управителният съвет на РК на БЛС – Велико Търново излезе с декларация в поддръжка на сътрудниците си. " Призоваваме да прекратим войната против тези, които ни лекуват, тъй като това е война против самите нас. Да нападаш лечителите си е като да режеш клона, на който седиш. Нека всички ние като общество проявим мъдрост и самообладание. Лекарите и медицинските експерти не са всесилни, само че доста постоянно са единствената бариера сред живота и гибелта. Нека не я отстраняваме! “, се споделя в обръщението към жителите.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР