> ИлюстрацияЕнергийната компания, обслужваща Североизточна България, се разграничава от тези

...
> ИлюстрацияЕнергийната компания, обслужваща Североизточна България, се разграничава от тези
Коментари Харесай

Лъжат клиенти на Енергото, че ще им върнат надвзети суми за ток, ако предоставят банкова сметка

 > Илюстрация
Енергийната компания, обслужваща Североизточна България, се разграничава от тези недобросъвестни опити за ощетяване на потребителите. Клиентите на компанията е належащо да знаят, че при нужда от възобновяване на суми ЕНЕРГО-ПРО ги приспада при издаване на фактурата за последващо заплащане. Възстановяване на суми в брой или по банков път става единствено след категорично подадено заявление в Център за обслужване на клиенти или посредством имейл до [email protected], подписано с дипломиран електронен автограф. Компанията няма процедура да изисква по имейл удостоверение на данни за банкови сметки или други с тази цел.

Фишинг офанзивите съставляват изпращане на лъжливи имейли или други електронни известия, с цел да бъдат заблудени потребителите за приемане на техните конфиденциални данни. След като им бъде върната мечтаната информация, хакерите получават достъп до пароли и финансови услуги, употребявани от предоставилите данните, като по този метод биха могли да откраднат пари, блокират сметки, злоупотребят с профили.

При подозрения за меродавност на преписка с разказан адресант ЕНЕРГО-ПРО и при други зародили въпроси, компанията предлага клиентите да употребяват контактите на формалната интернет страница на компанията: https://energo-pro.bg/bg/kontakti.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР