ИлюстрацияДеянието е наказуемо по чл. 325, ал. 1 от НК. 

...
ИлюстрацияДеянието е наказуемо по чл. 325, ал. 1 от НК. 
Коментари Харесай

1000 лв. глоба за бабаит, буйствал на пияна глава в спешния център на Варна

 Илюстрация
Деянието е наказуемо по член 325, алинея 1 от Наказателен кодекс.  Самите хулигански дейности са осъществени от подсъдимия през нощта на 9 декември 2019 година В дребните часове на тази дата той бил докаран от полицейски патрул в незабавния център. Мъжът бил очевидно пийнал, със следи от нанесен побой, заради което медицински екип почнал обзор, с назначение на рентген и други процедури.

Връщайки се в шокова зала, подсъдимият бил мощно прочувствено превъзбуден и проявявал вербална експанзия, както към съпровождащите го служителите на реда, по този начин и към медиците, което наложило да бъде закрепен с колани за осъществяване на нужните кръвни операции.

Това още повече отприщило експанзията му и той използвал куп обидни думи, закани и псувни към дежурния доктор и здравната сестра, в това число в наличието на доста очевидци и други чакащи пациенти. Впоследствие бил конвоиран и отведен в полицията.

Районният съд призна за отговорен 27-годишния мъж, който е неосъждан досега. По импортирано от прокуратурата разпореждане и направено предложение той да бъде освободен от наказателна отговорност с налагане на административно наказване, съдът му наложи санкция в размер на 1000 лв.. Решението на съда предстои на обжалване в 15-дневен период.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР