ИлюстрацияАкцент на срещата бяха резултатите от проведената тридневна специализирана полицейска

...
ИлюстрацияАкцент на срещата бяха резултатите от проведената тридневна специализирана полицейска
Коментари Харесай

При проверка на заведения във Варна: Спипаха дете, избягало от кризисен център

 Илюстрация
Акцент на срещата бяха резултатите от извършената тридневна профилирана полицейска интервенция на територията на Варненска област. Нейната цел е била в три посоки - противопоставяне на битовата престъпност, ускорение на следствията против еднакъв обвинен, против който се водят по повече от две каузи, и закононарушенията по превоза, съобщи окръжният прокурор Красимир Конов.

В рамките на интервенцията под надзора на прокуратурата е била осъществена и инспекция на нощни  заведения за недопускане на малолетни и малолетни след 22 часа, добави детайлности от интервенцията шефът на ОД на Министерство на вътрешните работи старши комисар Даниел Пашов. Той обърна внимание на обстоятелството, че са осъществени инспекции в 59 заведения  и 5 игрални зали във Варна, като при инспекциите не са открити малолетни лица в самите тях.

Такива са били открити в региони близки до тестваните места, като по случая са направени 12 протокола за предизвестие, формирани са 6 акта за определяне на административно нарушаване на родителите на 12-те, открити малолетни лица, а едно от тях е било върнато в спешен център, от където е избягало по-рано.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР