> ИлюстрацияВ градинката за кучета до детска градина Христо Ботев,

...
> ИлюстрацияВ градинката за кучета до детска градина Христо Ботев,
Коментари Харесай

Родители и деца от Варна шокирани от кървав инцидент в близост до детска градина

 > Илюстрация
" В градинката за кучета до детска градина " Христо Ботев ", наоколо до Колхозния пазар, един питбул раздра друго малко куче, това се случва не за първи път пред очите на децата ни. Следващият път може да бъде дете!!! Къде да подам сигнал, само че да има реакция? ", пита варненка, станала свидетел на случилото се. 

Следват други мнения на очевидци:

" Аз също бях очевидец на случката. Беше извънредно, всички се разпищяха, огромната ми щерка и племенницата ми бяха на люлките, а аз на пейките с дребния ми наследник покрай кучетата. Случи се всичко за секунди, дребното кученце почина. Често вървя там, само че повече няма да заведа децата. Нямаше доста кучета в заграждението, питбула изрови дупка и за секунди мина отдолу под оградата, другия човек минаваше сред детската площадка и кучешката, държеше малко куче, от боязън го пусна, очевидно с вяра да успее да избяга, само че питбулът го захапа и не го пусна, до момента в който собственика не пристигна, Не знам какво му направиха, мисля че го поля с вода или бира, с цел да може да го пусне, само че към този момент беше късно за дребното. Гледката беше ужасна и беше пълно с деца ", гласи различен коментар на трагичния случай. 

" Всеки ден сме там, единствено се чудих в кой миг ще се случи по този начин. Оградите на въпросната кучешка градинка са за промяна, кучетата с доста малко изпитание и ще излязат на открито, както и е станало ", разяснява друга дама в групата.

" Аз също присъствах на ужасната преживелица! Подадох онлайн сигнал в уеб страницата на общината и чакам реакция. Ако няма такава, ще отида на място и ще упорствам за среща с някого, който може да вземе ограничения! Това ме бива да остава ненаказано, защото идната жертва може да е дете! Аз персонално няма повече да навестявам тази площадка, до момента в който не се реши казусът. Ами боязън ме е... ", споделя друга майка.

Родителите са категорлични, че ще упорстват да бъде отстранена площадката за кучета от мястото, поради непосредствената й непосредственост до детската градина и евентуалната заплаха за децата.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР