Илюстрация Увеличаване [Vista Equity] Смаляване Студентите, завършващи Morehouse College в

...
Илюстрация Увеличаване [Vista Equity] Смаляване Студентите, завършващи Morehouse College в
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Робърт Ф. Смит

Илюстрация
Увеличаване
[Vista Equity] Смаляване
Студентите, завършващи Morehouse College в Атланта, бяха безпределно сюрпризирани, когато милиардерът вложител Робърт Ф. Смит разгласи по време на речта си на церемонията по дипломирането, че ще изплати всичките им заеми за образованието.

" От името на осем генерации на моето семейство, които са били в тази страна, ще налеем малко бензин във вашия рейс, с цел да подсигуряваме, че всички ние имаме опциите на американската фантазия ", сподели Смит пред завършващите Morehouse College, прочут лицей за чернокожи мъже.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Точната сума за потребностите на 396 студенти към момента се пресмята, само че се счита, че ще е към 40 млн. $. Президентът на колежа Дейвид Томас разяснява пред CNN, че това е " освобождаващ подарък ". Смит е правил доста други дарения за щедрост. Forbes пресмята благосъстоянието му на 5 милиарда $.

Той работи за Goldman Sachs, специализирайки в софтуерни вложения, преди да основе компанията Vista Equity през 2000 година, инвестираща в софтуерни и софтуерни компании.

Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР