Илюстрация Увеличаване Смаляване Тествайте безплатноВ партньорство с Капитал, Storytel ви

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване Тествайте безплатноВ партньорство с Капитал, Storytel ви
Коментари Харесай

Истории за слушане

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
Тествайте гратис
В партньорство с Капитал, Storytel ви предлага да тествате услугата един месец гратис, като се регистрирате на www.storytel.com/yourstory

Storytel е мобилно приложение за аудио и електронни книги, което може да се употребява както на мобилен телефон (Android/ iOS), по този начин и на таблет. Срещу месечен абонамент имате безграничен достъп до над 700 аудиокниги на български и над 50 хиляди на британски език. Апликацията е комфортно създадена и предлага доста функционалности - детски режим, офлайн режим при обезсърчителен интернет или пътешестване в чужбина, персонализирани рекомендации за книги и други Storytel предлага и автентично наличие - аудио сериали, публикации и документални материали. Жанровете и създателите са най-разнообразни - типичен, модерни заглавия, престъпни бестселъри, бизнес литература, самоусъвършенстване и още.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Намерете още хиляди завладяващи истории на български и британски в Storytel.
Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Стивън Кинг - " Сиянието "
Времетраене: 18 ч.


Нов метод да преживеем една от най-популярните произведения на Стивън Кинг. Преводът на Надя Баева е озвучен от Даниел Цочев. Книгата и въодушевява известния филм на Стенли Кубрик (когото Кинг неведнъж е споделил, че не харесва), а тази година се появи и продължението Doctor Sleep.

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Павел Вежинов - " Бариерата "
Времетраене: 4 ч. 14 мин.


" И все по-често нощем стартира да ме застига самотата, това най-чуждо и най-непонятно за мен възприятие в досегашния ми живот. " Така стартира повестта на Вежинов, която ни вкарва в живота на композитор, който премисля живота, си откакто е изоставен от брачната половинка си и една вечер среща по-млада жена. Историята е издадена през 1976 година и екранизирана три години по-късно. Чете Виктор Танев.

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Алисън Шейфър - " Край на мита за положителната майка "
Времетраене: 6 ч. 15 мин.


Психоложката Алисън Шейфър завоюва доверието на хиляди читатели поради книгите си, които хвърлят реален и самостоятелен взор върху родителството. Чете Линда Русева, а преводът е на Василена Мирчева. В Storytel може да се откри още едно заглавие от нея - " Скъпи, провалих децата ".
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР