Илюстрация Увеличаване Смаляване Оценка: 3 от 5Още от същото: Терминатор

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване Оценка: 3 от 5Още от същото: Терминатор
Коментари Харесай

Кино: "Терминатор: Мрачна съдба"

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
Оценка: 3 от 5
Още от същото: " Терминатор " (1984 - 1991)
Първите два кино лентата (1984 и 1991 г.) са от дълго време класика на футуристичния екшън. Експлоатираха естествения човешки боязън от бъдещето. Оригиналът наложи Шварценегер като звезда, продължението откри едносричния му комизъм зад естествената мускулеста несръчност. После се случиха три (2003, 2009 и 2015 г.) все по-бледи разклонения от началната концепция на Джеймс Камерън. Неделима част от нея бе Линда Хамилтън като изстрадалата и корава Сара Конър, някогашна сервитьорка, предходна през лудница, чийто наследник ще е спасителят на другояче обреченото бъдеще. Сега (Terminator: Dark Fate) Камерън се връща на кормилото за първи път след 1991 година като продуцент и съавтор на сюжета.

Самият сюжет не е изненада, следва най-хубавото от " Т2 " през актуалното равнище на резултатите. Презумпцията е, че трите междинни кино лентата не са се случили. В пролога младата Хамилтън повтаря монолога си с виденията за нуклеарния апокалипсис край оградата на детската площадка, една безпомощна майка, на която никой не има вяра. Страшният съд през 1997 се е разминал, само че скоро по-късно синът й въпреки всичко е лишен. Армагедонът сред хората и машините се е състоял, от бъдещето периодичен кацат нови терминатори, търсят новите водачи на съпротивата като дребни.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Илюстрация
Увеличаване
Автор: Капитал Смаляване

Конър е техният квалифициран земен ловджия, останалото й време е алкохол и самотност. Новата цел е мексиканска работничка на конвейер (Наталия Рейес), терминаторът пазител е красива жена боец (Макензи Дейвис) с роботски усъвършенствания и съхранени човешки недостатъци. Терминаторът разрушител (Габриел Луна) е флуиден и възкръсващ, с полуусмивката на Робърт Патрик от " Т2 ". Арни е налице и във форма, прошарен, само че още едносрично занимателен. Изпуска издайническото " I won’t be back ", подсказващо почтено (макар с леки провали от механизираната режисура) отдръпване от поредицата.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР