Илюстрация Увеличаване Смаляване От днес читателите на Капитал могат да

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване От днес читателите на Капитал могат да
Коментари Харесай

Как да си купите брой на Капитал онлайн - на pdf или хартия

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
От през днешния ден читателите на Капитал могат да закупят седмичния вестник Капитал на pdf или хартия от Библиотеката на уеб страницата.

Библиотеката е специфичната секция в capital.bg, където се разгласяват всички специфични издания - списанията ранглисти, секторните бизнес отчети и другите тематични издания на Капитал. Библиотеката е и друга среда за четене, която припомня четенето на хартия - може да наблюдавате информацията в едно издание от началото до края, както е подредено от редакторите на Капитал.

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Всички издания в Библиотеката към този момент могат да се закупят настрана. За постоянните читатели въпреки всичко са по-изгодни абонаментните проекти, тъй като оферират икономисване от цената и достъп до наличието на разнообразни платформи. Абонаментните проекти са два - Капитал и Капитал PRO.

За момента услугата Библиотекa е налична единствено за десктоп версията на уеб страницата.

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Още способи да четете Капитал:

1. Мобилното приложение Капитал

Седмичният вестник Капитал в цифров формат. Нов брой излиза всеки петък.

Приложението е налично за всички Капитал клиенти. Всички останали читатели могат да преглеждат бровете и да прочитат до три публикации гратис.

Може да изтеглите от Apple Store и Гугъл Play.

2. Мобилното приложение Капитал PRO

Всекидневни бизнес излъчвания с най-важните вести, изпращани заран и вечер, както и наличието на седмичника Капитал в специфична емисия всеки петък и през уикенда.

Приложението е налично за всчики Капитал PRO клиенти. Читателите, които го смъкват за първи път, могат да го тестват месец гратис.

Може да изтеглите от Apple Store и Гугъл Play.

3. Capital.bg на компютър и телефон

Всекидневно възобновяване с настояща информация и целия списък на медията. Десктоп версията на уеб страницата предлага и добави услуги като Библиотеката със специфични издания, както и масива с финансова информация за компании - КАПИ, който е наличен единствено за Капитал PRO клиенти и съдържа информация за над 200 хиляди компании за последните 6 години.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР