Илюстрация Увеличаване Смаляване + + + от 5Още от същото:

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване + + + от 5Още от същото:
Коментари Харесай

Кино: "Междузвездни войни: Възходът на Скайуокър"

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
+ + + от 5
Още от същото: " Силата се пробужда " Силата е за " Дисни ", магията на въображението и романтиката на Лукас са спомен. Империята на международното забавление победи в действителния живот арт бунтовници като Гарет Едуардс (Rogue One) и Райън Джонсън ( " Последните джедаи " ), които пробваха да трансформират канона, умислен да носи милиарди. " Дисни " са платили $4.2 милиарда през есента на 2012 година за персонажите на Лукас и желаят ясна възвращаемост. Не възрастен трагизъм или модерни иронии като това Люк Скайуокър да изпусне лазерния си меч още в първия кадър. Нито разширение на блендата на тематиките оттатък " кой съм аз " и " неприятният баща ", както и сложности в черно-белия честен спор.

Финалното допиране Star Wars: The Rise of Skywalker е оставено на най-вече продуцента Дж. Дж. Ейбрамс, който повтаря упражнението си от " Силата се пробужда " (2015). Взема трагичния скелет на първите Star Wars (1977) и го цялостни с новите герои и днешните спецефекти. Ейбрамс е добър жанров майстор, темпото му е стремглаво, продуктът е доставен прелестно за окото.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики За сюжетно улеснение и мъртвите приказват, дори участват. Кари Фишър се явява с цифрово поправени подиуми, отпаднали от " Силата се пробужда ". Император Палпатин готви заключителен фашистки ред за галактиката, настрана манипулира тъмно-светлите страни у Рей (Дейзи Ридли) и Рен (Адам Драйвър). Поу (Оскар Айзък), Фин (Джон Бойега), Чубака и смешните дроиди са другарската свита в заплахите.

В бързината време за по-дълбоки усеща или човешки фактор в връзките няма. Моментите на разреждащ комизъм са претупани. Думите са казани, въпреки и в рецитация. Добрите приказват в жанр " завет към поколенията ", неприятните са безизходно неприятни. Битките са в действителност импозантни – и въздушните преследвания, и лазерните дуели. По усета на днешната млада мултиплексна аудитория и упованията на най-фанатичните почитатели на сагата. Всичко е някак механично и с нарцистична церемониалност. Усещането за независимост и импровизация, юношеската наслада от чистото премеждие на Лукас са спомен. От една далечна, далечна – и не толкоз меркантилна – вселена.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР