Илюстрация Увеличаване Смаляване Още по темата K:ids репортерите Едно кутре

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване Още по темата K:ids репортерите Едно кутре
Коментари Харесай

Капитал Kids: списание за родители на деца от 0 до 18 г.

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
Още по тематиката
K:ids репортерите

Едно кутре има дом, избавено е лястовиче, а за градската среда и хората с задача има кой да се грижи
2 окт 2016
Толкова дребни и по този начин надарени

Ако желаете да знаете кои ще са звездите на бъдещето, запомнете добре тези деца
27 сеп 2016
Със сина ми, оттатък!

Da, ne, voda и една фланелка на националния тим по волейбол в един българо-френски роман за толерантността по природа
26 сеп 2016
Имам роплемби в уличище

Дислексията не е увреждане, а положение, споделя специфичният възпитател и обучител на деца дислектици Жасмина Йончева
16 сеп 2016

Тази година на страниците на нашето родителско списание " Капитал Kids " ще срещнете, както постоянно, по малко от всичко, което визира класния и извънкласния живот на децата и техните родители. Този път из него шестват занимателни зъболекари, бебешки треньори по плуване, съществени и ведри психолози, учители по изкуства, танцуващи и спортуващи натури, хиперактивни деца и суперпротективни родители, шарени хапчета, възпитателни способи и даже един цялостен Стив Джобс във тип на учебен модел.

Тук в свое съкровено пространство са и две майки (Ния Пушкарова и Милена Фучеджиева), за чийто статут обществото си има определение – " самотни ". Самотни, тъй като са отгледали децата си сами. Само че последното нещо, което ще си помислите за тях, откакто прочетете техните изповеди, е, че страдат от самотност. И по какъв начин да е иначе - та нали имат децата си?!

Специално място сме отделили и на детското другарство. За хората, които сме срещнали, преди да станем това, което сме през днешния ден. За тези, които ни познават при започване на пътя ни, когато самите ние не сме били още наясно кои сме. Това са късите истории на приятелите по чин или столче в детската градина, на тези, с които си се запознавал на игра и в името на играта и които и през днешния ден са част от живота ти.

В този наш опит се включиха три двойки другари (Калин Врачански и Георги Иванов, Крум Георгиев и Дима Костова, Антония Йорданова и Михаил Вучков), които, нищо че през днешния ден са съществени, възрастни хора, когато са дружно и приказват един за различен, са си тези хлапета от предишното. Заедно с тях своите настоящи най-хубави другари описват, рисуват и изясняват няколко модерни деца.

Списанието ще бъде публикувано с " Капитал " на 1 септември.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР