Илюстрация Увеличаване Смаляване Няма асансьор към успеха, трябва да се

...
Илюстрация Увеличаване Смаляване Няма асансьор към успеха, трябва да се
Коментари Харесай

25 години PR революция с M3 Communications Group, Inc.

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване
" Няма асансьор към триумфа, би трябвало да се качите по стълбите " – този надпис на входа на офиса на М3 Communications Group, Inc. най-точно показва концепцията на водещата българска PR компания през последните 25 години.

В началото на своето развиване М3 Communications Group, Inc. следва модела 3х24 – екип от 24 експерти със междинна възраст 24 години са разполагаем 24 часа на своите клиенти, като им оферират качествено информационно обслужване и им оказват помощ да имат по-успешен бизнес. През годините тази философия се резервира с разликата, че броят на чиновниците към този момент надалеч надвишава 24, както и броят на информационните услуги, които компанията предлага.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Нещо доста значимо, обаче, което остава непроменено през този четвърт век, са полезностите и ентусиазмът, както и високите стандарти, които екипът на M3 Communications Group, Inc. следва. Те дори стават все по-високи и по-стриктни в сходство с динамично развиващия се пазар.

Днес М3 Communications Group, Inc. предлага цялостно информационно обслужване с богато портфолио от услуги – PR, организация на събития, ръководство на обществени медии, графичен дизайн, медия мониторинг и разбори, web, образования. За 25 години компанията е осъществила над 500 плана, работила е с повече от 200 клиенти от целия свят в разнообразни браншове и е спечелила десетки интернационалните награди. Сред актуалните ѝ клиенти са Фейсбук, L’Oreal, Shell, Mars, Wizz Air, HONOR, BILLA, Danone, Европейската комисия и доста други. М3 Communications Group, Inc. е и извънреден сътрудник на най-голямата PR компания в света – Hill+Knowlton Strategies.

Зад всичките тези невероятни триумфи стои един мощен, стимулиран и изобретателен екип, който със своята отдаденост и ежедневни старания прави гражданска война в PR бизнеса. И в случай че всеки dream team има потребност от капитан, който да стимулира тима и да го води към все по-високи върхове, то в тази ситуация на М3 Communications Group, Inc. капитанът е с основно " К ".

Максим Бехар е интернационално приет PR специалист с 25-годишен опит. От 2015 до 2017 година е президент на най-голямата и авторитетна PR организация в света – ICCO. Той е единственият българин, вписан в Световната зала на славата на ICCO. Максим Бехар е и ръководител на Световния информационен конгрес в Давос, член на редица влиятелни организации в България и по света и създател на няколко бестселъра на тематика PR. Последната му книга " Световната PR гражданска война " стана номер 1 по продажби в Amazon в две области – PR и Маркетинг. Освен всичко обаче, Максим Бехар е професионален идеалист.
" Винаги съм вярвал, че в случай че фантазиите ти не те плашат, значи не са задоволително огромни. Затова в М3 ние непрестанно мечтаем, само че и работим крепко, с цел да осъществим тези фантазии. Ежедневно се стремим да предлагаме качествено обслужване и да оказваме помощ на нашите клиенти. Работили сме със стотици компании от целия свят, даже от време на време имаме възприятието, че изпълняваме функционалността на частна организация за непознати вложения в страната. Най-важното обаче е работата да ни носи наслаждение. Именно това е магията на М3, която аз и сътрудниците им изживяваме всеки ден ", разяснява Максим Бехар.
Магия, гражданска война, фантазия, професионализъм – бизнесът на M3 Communications е композиция от всичко това. През последните 25 години екипът на компанията всеки ден се изкачва към върха (по стълбите, а не по асансьора) и има вяра, че макар всички огромни триумфи, най-хубавото в специалността занапред следва.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР