Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване Децата днес като че ли имат

...
Илюстрация Увеличаване [Shutterstock] Смаляване Децата днес като че ли имат
Коментари Харесай

Киндер сюрприз

Илюстрация
Увеличаване
[Shutterstock] Смаляване
Децата през днешния ден сякаш имат всичко и толкоз бързо губят интерес към движимостите си, че изборът на прекрасен подарък става все по-голямо тестване. Ето няколко истински хрумвания, които сигурно ще изненадат детето и ще ни върнат насладата от това да подарим нещо в действителност особено.

Главен воин

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Има метод да създадем децата част от едно премеждие, в което те самите са основни герои, като в това време разпалим интереса им към четенето.

Book4u.bg е един от уеб страниците, където може да поръчате персонализирана история за вашето дете. Цените са разнообразни според от определения формат (от книжки за оцветяване до такива с твърди корици).
Създателката на платформата Зорница Делчева от няколко години написа книжки за своя четиригодишен наследник Дани, който на драго сърце слуша истории за себе си, своите другари и обичани герои. Постепенно тя стартира да измисля книги за подарък на децата на свои близки и другари.

Ако разполагате с време, самообладание и въображение може и сами да " издадете " брошура за своето дете. Платформи като wonderbly.com, storyjumper.com, culturestreet.com, mystorybook.com са безвъзмездни за прилагане, също така дават опция да купите книжката в електронен или печатен формат.

Като две-три капки вода

Повечето деца са разочаровани, когато в пакета под елхата намерят дреха вместо нещо вълнуващо, да вземем за пример играчка. Но има обстановка, в която облеклата могат да са по-интересни даже от карнавален костюм - когато са като на мама, баща или на по-големите братя и сестри. Идеален метод да освежим Коледата, както и дрешника на децата е, като подарим синхронизирани тоалети за цялото семейство. Особено към празниците разнообразни онлайн магазини оферират костюми, блузи и пижами с коледни детайли, които биха донесли още повече въодушевление у дома. Може да намерите богат избор в familysta.com, jnsecret.com, cutefriends.bg и etsy.com.

Фотоподарък

Естествено картинките върху движимостите на нашите деца за тях са доста по-важни, в сравнение с качеството и функционалността. Училищни такъми - чанта, несесери, тетрадки; спално долни дрехи, облекла съвсем всичко може да бъде персонализирано и украсено по желание благодарение на някой от многочислените уеб сайтове за фотоподаръци.

shutterfly.com

Незабравимо странствуване

Пътуване до най-щастливото място на света, Дисниленд, би било подарък за цялото семейство.
" Евродисни ", Париж, свети празнично още от края на ноември, а с изключение на нормалните атракции по Коледа предлага тематични спектакли, прожекции на " Леденото кралство 2 " (парк " Уорнър " ), светлинно шоу, церемониал на обичани герои.

За да извършите пътуването си още по-магическо, може да отседнете непосредствено в " Дисниленд хотел " и да се възползвате от шанса да закусвате с приказните герои, както и да влезете в парка един час преди да е отворен за гости.

disneylandparis.com
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР