Илюстрация Увеличаване Автор: Юлия Лазарова Смаляване Още по темата Дългата

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Юлия Лазарова Смаляване Още по темата Дългата
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Росен Желязков

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Юлия Лазарова Смаляване
Още по тематиката
Дългата пейка на ГЕРБ и неприятният " Капитал "

Или кой скрои шапка на Александър Манолев, с цел да не стане той министър на превоза?
20 сеп 2018 Номинацията на Росен Желязков за двойно овакантеното място на транспортния министър е удостоверение, че " дългата пейка от фрагменти на ГЕРБ " е мит. Не тъй като Желязков е представител на прословутите герберски калинки, които стават за всичко, щото нищо не могат. Точно противоположното, той има дълъг и сполучлив опит в администрацията - от правист в Столичната община, през основен секретар на Министерския съвет, консултант на премиера Борисов за държавната администрация и електронното ръководство и така нататък

А когато през 2015 година съдът на втора инстанция го оправда по измисленото дело за костинбродските бюлетини, разгласи в претекстовете си, че Желязков си е правил работата добросъвестно и е основал съвършена организация.

Проблемът е, че единствено девет месеца по-рано Желязков оглави Комисията за контролиране на известията с петгодишен мандат. Преди това оглави новосъздадената организация за електронно ръководство, само че за малко повече от година. За малко не беше определен за ръководител на Комисия за защита на конкуренцията, само че самичък се отхвърли. И все със поръчка за сериозна и дълготрайна политика. Вината обаче не е негова, а на този, който мести пешките.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР