Илюстрация Увеличаване Автор: Vanity Fair Смаляване Медийната и туитър война

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Vanity Fair Смаляване Медийната и туитър война
Коментари Харесай

Имате поща от Грейдън Картър

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Vanity Fair Смаляване
Медийната и туитър война сред към този момент някогашния основен редактор на американското списание Vanity Fair Грейдън Картър и сегашния американски президент Доналд Тръмп приключи с превръщането на паметното издание в сходство на клюкарското People. Въпреки големите очаквания, които издателите от Conde Nast разпореждаха на сегашния основен редактор Радика Джоунс, Vanity Fair като че ли загуби неповторимата формула на триумфа си – забавни тематики, блестящи следствия и кураж да гледа взискателно към събития и персони, които го заслужават.

Дългогодишният основен редактор, канадският публицист Грейдън Картър, и част от екипа му напуснаха след наложената цензура и ограничавания в тематиките и наличието на списанието. След отдръпването на Картър туитовете от Белия дом станаха малко по-кротки и единствените, които смущават спокойствието на първата двойка на Америка, са обособени гласове от Холивуд, да вземем за пример актрисата Мерил Стрийп.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики В началото на лятото се появи новината за завръщането на Грейдън Картър с напълно онлайн план със заглавие Air Mail. (Дори обичайната институция като " Ню Йорк таймс " утрои онлайн абонаментите си и към този момент записва 3.8 милиона клиенти на цифровите си услуги.)

Илюстрация
Увеличаване
Смаляване

Годишният абонамент за Air Mail е 50 $, а нюзлетърът с всички тематики, публикации, мнения и изявленията идва като същинска пощенска пратка – всяка събота, тъкмо в 6 часа сутринта. Мотото на новата медиа е " За международния странник – най-хубавото от новините по целия свят, доставени до вас постоянно в точния момент ".
Перфекционистът Грейдън Картър е уцелил и момента, и формата, разяснява онлайн изданието Nation. Бившият основен редактор на Vanity Fair употребява насъбраните през годините контакти с лоялни рекламодатели, с цел да подсигурява независимостта на наличието. Hermés, Ralph Lauren и Standard Industries са първите сътрудници на изданието, които ще поддържат екипа от 15 публицисти и още 17 потвърдили името си коментатори.

Още преди старта на изданието Грейдън Картър и екипът му обявиха, че вършат списание за умния човек. " Това е индивидът, който чете " Ню Йорк таймс ", не се налива с шампанско по питейните заведения на Лас Вегас и несъмнено не разгласява фотоси в инстаграм и туитър, седнал на ръба на алената си вана във форма на сърце. "
Другата значима поръчка на Air Mail по думите на Грейдън Картър е стремежът да бъдат същинска, самостоятелна медиа и да живеят в един свободен от Тръмп свят, най-малко в границите на изданието.
https://airmail.news/
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР