Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване Улица Шишман 24 се

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Цветелина Белутова Смаляване Улица Шишман 24 се
Коментари Харесай

Ново място: Motif

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Цветелина Белутова Смаляване
Улица " Шишман " 24 се оказва огромно предизвикателство за хората, които желаят да създадат нещо стабилно от на пръв взор съвършената локация. На този адрес съвсем всяка есен се появява нов бар. Този октомври ни донесе Motif, за който стои екип от хора от България, Гърция, Австралия и Нова Зеландия.

Целта им е да предложат заведение, което не е нито прекомерно нишово, нито прекомерно лъскаво, което да не притегля един вид хора, а да построи среда, в която клиентите не се опасяват да социализират.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики " Искаме да поразчупим някои канони, които има в София, из питейните заведения постоянно се следи една прекомерно снобска атмосфера. Надявам се хората да дойдат и да се припознаят в мястото ", споделя създателят Димитър Браянов, част от рекламната организация Idea Fabrika и дълготраен бар съветник. " Държим на детайлите и желаеме мястото да предлага прекарвания. "

Уверен е в концепцията на екипа и не счита, че ще станат жертви на наклонността, която витае към този адрес. " Всеки план, който е единствено занимание, е жертван, с цел да направиш добър бар, би трябвало да гориш за това, да ти е предопределение. " Димитър следи някои позитивни феномени - радва се, че има правилни колегиални връзки сред питейните заведения на " Шишман ", което подвига равнището и развива чувството за общественост сред другите места.

Зад бара постоянно ще виждате Никос Хляпас, който от 10 години живее в България и е работил в Cocktail Bar и Jasmine. Обича по-минималистичните коктейли и е зает с това барът да е съвсем zero waste - да вземем за пример подготвя коктейла Guilt Free Lemonade от безалкохолните питиета, които са останали от предната вечер. Засега стартират с шест коктейла, като менюто ще се уголемява.

Близките им проекти са да употребяват градината в задната част на бара и да изградят богата стратегия от събития.

Motif се намира на ул. " Шишман " 24 и работи от вторник до неделя, сред 18 и 02 ч. Тел.: 089 433 4910.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР