Илюстрация Увеличаване Автор: Надежда Чипева Смаляване По времето на Константин

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Надежда Чипева Смаляване По времето на Константин
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Константин Каменаров

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Надежда Чипева Смаляване
По времето на Константин Каменаров като общоприет шеф на Българска национална телевизия медиата е натрупала отговорности от 37 млн. лева а подписаните от него и екипа му контракти за идващите две години до 2020 година могат да усилят размера на дълга до над 50 млн. лева Това стана ясно през днешния ден на изключително съвещание на Съвета за електронни медии (СЕМ), на което неговият правоприемник Емил Кошлуков направи доклад за програмната активност и финансовото положение на Българска национална телевизия през второто тримесечие на тази година от март до май.

Каменаров не отхвърля, че Българска национална телевизия има отговорности, само че при последния си доклад пред Съвет за електронни медии приказва единствено за 18 млн. лева По този мотив Кошлуков разяснява през днешния ден пред медийния регулатор, че тогава генералният шеф и управителният съвет евентуално са показали единствено просрочените отговорности, а не действителните и посочи, че " от докладна бележка на икономическата дирекция на Българска национална телевизия до управлението на малкия екран през януари се вижда, че бюджетният недостиг е 37 млн. лева ".

Абонирайте се за Капитал Получавате цялостен достъп до всички публикации и целия списък Константин Каменаров не носи самичък отговорност, тя е на целия директорски съвет на медиата. По-голямата част от отговорностите са насъбрани главно в четири направления: увеличени разноски за външни продукции, закупуване на повече спортни права, нарастване на заплатите на чиновниците в Българска национална телевизия и закупуване на огромни кино пакети и стратегии.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР