Илюстрация Увеличаване Автор: Красимир Юскеселиев Смаляване Още по темата Стандарт

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Красимир Юскеселиев Смаляване Още по темата Стандарт
Коментари Харесай

Строител на капитализма: Тодор Батков

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Красимир Юскеселиев Смаляване
Още по тематиката
" Стандарт " може да смени притежателя си

Притежателят на мажоритарния пакет от акции Тодор Батков дава обещание да трансферира каузи си на публицистите в медията
9 яну 2018 Бизнесменът и юрист Тодор Батков наподобява превзет от благотворителност тази седмица. От водеща публикация в неговия вестник " Стандарт " излиза наяве, че мажоритарен притежател на изданието към този момент са публицистите. Всъщност собствеността към момента не е изменена и към този момент става въпрос за заричане на Батков, който държи 65,5% от акциите във компанията издател " Стандарт нюз ". В чест на 25-годишния празник на " Стандарт " той е решил да подари каузи си на журналистическия екип, твърди всекидневникът. Това е станало в понеделник, 8 януари 2018 година, на среща в адвокатската фирма му на ул. " Алабин " с работещите във вестника.

" Свободата на словото е обезпечена, когато публицистите сами носят цялостната отговорност за изданието, което вършат ", са думите на досегашния издател, представени в публикацията. В нея се показва, че " Стандарт " ще бъде първият вестник в последните години, чието ръководство и бъдеще ще е в ръцете на журналистическия екип.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР