Илюстрация Увеличаване Автор: Капитал Смаляване + + + + от

...
Илюстрация Увеличаване Автор: Капитал Смаляване + + + + от
Коментари Харесай

Кино: "Един дъждовен ден в Ню Йорк"

Илюстрация
Увеличаване
Автор: Капитал Смаляване
+ + + + от 5
Още от същото: " Каквото пристигна "
Хората се смяха на препълнената прожекция на " Киномания ", излизаха ведри и огряни, филмът (A Rainy Day in New York) беше сработил. С образован скепсис и неявяване на експанзия в облиците, друг от общия поток. Със остарялата типография на черно-белите надписи върху игривия джазов декор, с мекия комизъм към човешките недостатъци. С повече лекост в метода от различен път, с по-малко подмолна горест.

Отново по обичаните места в Манхатън, в настоящо време. С надарени артисти от най-младото потомство в централния сантиментален триъгълник. Тимъти Шаламет е Алъновият персонаж и подигравателен повествовател зад кадър, споделя се Гетсби Уелс. Очевидно литературният и кино багаж ще са значими за цялостното чувство на кино лентата. Гетсби е сериозен към света и хората, отегчава се в скъпия си лицей, презира суетата на новобогаташката си фамилия и най-много есенната " церемония " на майка си, където е поканен с новата си другарка. Тя (Ел Фанинг) е наивка от Юга, лъчезарно почтена, има вяра, че всичко е за положително и светът е като състезанията за хубост, които е печелила като дребна. Явява се момиче (Селена Гомес) с темперамент и близост, за което дъждът е романтика, не битова спънка. За нея Алън резервира най-духовитите си реплики.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Обект на смеха е лицемерната " приложимост ", от която режисьорът самичък продължавада страда, а филмът беше арестуван за година и не е ясно дали ще бъде показан в Съединени американски щати. Трима съумели мъже в киното - режисьор в екзистенциална рецесия (Лийв Шрайбър), детски сценарист (Джуд Лоу) и суетлив " първи ухажор " (Диего Луна), наобикалят с транспарантни планове начеващата журналистка на Фанинг, до момента в който тя се интересува от " творчеството " и " вътрешния " им свят. Гетсби минава през познанието на лесните пари (покер) и дами (Кели Рорбах), с цел да научи най-после от майка си циничната истина за произхода на фамилното благосъстояние. Светът е неприятен към идеалистите, споделя Алън, оставя ги да чакат бляновете си под остарелия часовник в Сентръл парк.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР