Илюстрация Увеличаване [Академия ``Никола Тесла``] Смаляване Защо създадохте Академия Никола

...
Илюстрация Увеличаване [Академия ``Никола Тесла``] Смаляване Защо създадохте Академия Никола
Коментари Харесай

В Академия "Никола Тесла" децата се учат да управляват технологиите

Илюстрация
Увеличаване
[Академия ``Никола Тесла``] Смаляване
Защо създадохте Академия " Никола Тесла "?

- Академия " Никола Тесла " е сбъдната фантазия! Тук събираме под един покрив и в една онлайн група най-хубавите академични преподаватели с най-хубавите възпитаници. Образователната системи постоянно е имала компликации да отговори на потребностите на отличниците. Ние сме тук, с цел да им предложим провокации, почтени за техния разсъдък и благоприятни условия. Да ги научим по какъв начин да трансфорат технологиите в мощен съдружник в професионалната си реализация. Знанията, които даваме, са фундаментални и за цялостен живот.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики На какво ни учи рецесията?

- Технологиите се трансфораха в гръбнака на международната стопанска система. В свят на неустановеност, в моменти на физическа изолираност и затворени граници те дават вяра и нови благоприятни условия. Тази рецесия провокира форсмажорна цифрова промяна на всички бизнеси в международен мащаб. Огромно преимущество ще имат тези, които умеят да употребяват технологиите, с цел да живеят добре и основават нов бизнес.
Илюстрация
Увеличаване
[Академия ``Никола Тесла``] Смаляване

Какво оферирате вие?

- Ние сме академични преподаватели с опит както в бизнеса, по този начин и в работата с деца. Знанията, които даваме, са познания за цялостен живот. Фокусът ни не е последният вик на цифровата мода, а неотменните правила. Стремим се техниката да не бъде " съучастник непредпазливо ", нито даже " бяла магия в черна кутия ", а система от ясни правила, за които децата имат построен мисловен модел и надълбоко схващане. Учим ги да основават свои приложения и стратегии.

Учим ги да ръководят технологиите. Основният език, на който работим, е С++. Обучението следва еволюционните стъпки в развиването на компютърните науки, с цел да изведем като естествено разследване модерни концепции и парадигми. Подготвяме ги за динамичността на промишлеността и нововъведенията, с които ще се сблъскват през целия си професионален живот. Целта ни е да могат бързо да се приспособяват към развиването на технологиите и даже да бъдат негов мотор. Насърчаваме ги да бъдат изобретателни и изобретателни.
Илюстрация
Увеличаване
[Академия ``Никола Тесла``] Смаляване

Какво могат да чакат родителите?

- Предлагаме образование по програмиране, физика, математика и цифрови изкуства за възпитаници от 3 до 10 клас. Групите са дребни - сред 3 и 10 деца. Разделени са по възраст и познания. През образователната година образованието е веднъж в седмица по два часа и половина в работен ден или в събота. Всяка седмица децата създават по нещо ново, огромно, с което да могат да се похвалят у дома. През ваканциите предлагаме интензивни тематични курсове.

Заниманията се организират в залите на прелестната къща на академията покрай Орлов мост и Борисовата градина, а при потребност от отдалеченост - онлайн през обичаната платформа на децата - Discord. Ние чакаме от родителите цялостна поддръжка за децата по дългия път към знанието. Те могат да разчитат на нашата поредност, професионализъм и топло персонално отношение с фокус върху напредъка на всяко дете, всеки юноша.

Расте прелестно потомство - будни, умни, съобразителни деца, които имат достъп до цялото човешко познание оттатък въображението на всяко предходно потомство. Предизвикателството пред нас, техните родители и учители, е да им помогнем да се оправят с компликациите и да се възползват от опциите на времето, в което са родени. Ние, екипът на Академия " Никола Тесла ", сме посветили работата си на тях.

www.ANT.bg
тел: 0888955097
[email protected]
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР