Илюстрация УикипедияВъзрастен швед беше ухапан от крокодила на бившия кубински

...
Илюстрация УикипедияВъзрастен швед беше ухапан от крокодила на бившия кубински
Коментари Харесай

Швед беше ухапан от крокодила на Фидел Кастро

Илюстрация Уикипедия

Възрастен швед беше ухапан от крокодила на някогашния кубински водач Фидел Кастро, съобщи БГНЕС. Инцидентът станал, до момента в който мъжът държал тирада в аквариум в Стокхолм. По информация на локалната полиция, той протегнал ръка от неверната страна на защитното стъкло. Крокодилът на Фидел Кастро го ухапал, като раната била задоволително сериозна, с цел да се наложи настаняване в болница. Влечугото е един от двата крокодила в аквариума. И двата били подарени на съветския космонавт Владимир Шаталов от Фидел Кастро през 70-те.

``
реклама

От аквариума споделят, че ще преценяват дали има потребност от смяна на ограниченията за сигурност. Директорът на аквариума Йонас Валстрьом добавя: " Крокодилите са тук от над 40 години и не се беше случвало такова нещо. " Имената на крокодилите са Кастро и Хилари. Космонавтът ги получил през 1978 година, само че ги подарил на зоопарк в Москва, когато станали прекомерно огромни и рискови. През 1981 година Кастро и Хилари били подарени на аквариума в Стокхолм, който имал по-добри условия за развъждането на такива влечуги. Оттогава Кастро и Хилари са основали огромно потомство, като през 2015 година Йонас Валстроьм персонално занесъл 10 млади крокодила в Куба, като част от опитите на тропическата страна да усили броя им.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР