Илюстрация УикипедияТигър нападна двама ловци в Хабаровския край в източната

...
Илюстрация УикипедияТигър нападна двама ловци в Хабаровския край в източната
Коментари Харесай

Тигър уби ловец в Русия

Илюстрация Уикипедия

Тигър атакува двама ловци в Хабаровския край в източната част на Руската федерация, откакто са се приближи към мястото, на което животното яде плячката си, предава РИА Новости, като се базира на шефа на центъра „ Амурски тигър “ Сергей Арамилев.

``
реклама

Единият от нападните е умрял, а звярът е бил убит от другия ловджия, показва " Фокус ".

„ Все още не се знае какво тъкмо се е случило, защото тялото на умрелия човек и тигърът не са изследвани. Преди това, както е съумяла да откри групата за разрешаване на спорове, бащата и синът са дебаркирали в лодка до брега, с цел да видят реколтата от кедровите орехи и по стичане на условия се оказва, че те тъкмо до мястото, където тигърът е ял сърната “, изяснява Арамлиев.

Според него дистанцията от него до идващите ловци е било по-малко от 15 метра, а когато са тръгнали на брега през високата крайбрежна трева - към 6 метра. „ Оказва се, че те просто са отишли до мястото, където тигърът е ял сърна. Трудно е да се разбере какво се е случило, няма сняг, няма диря.

Експертът ще отговори на този въпрос. Тигърът е нападнал най-близкия човек, а вторият, който е имал карабина, е прострелял звяра ", означи Арамилев.

 

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР