Илюстрация УикипедияПтица нанду бе опериран по спешност в Стара Загора

...
Илюстрация УикипедияПтица нанду бе опериран по спешност в Стара Загора
Коментари Харесай

Оперираха по спешност птица нанду в Стара Загора

Илюстрация Уикипедия

Птица нанду бе опериран по неотложност в Стара Загора поради противен случай с куче от порода " хъски ". Кучето се промъкнало в зоопарка и подплашило пернатото, то се наранило на оградата на клетката си. Случката се разиграва в петък към 17.30 ч., когато четириногият домакински любим, пуснат на независимост, се озовава пред клетката на тежащата към 50 кг птица, съобщи bTV. 

``
реклама

Кучето не е нападнало птицата, само че самото му наличие и лай изплашили пернатия обитател. Птицата се самонаранила със скокове върху оградата на клетката. Раната с дължина към 40 сантиметра в региона на шията по неотложност е обработил директорът на старозагорския зоопарк лекар Радослав Михайлов.

На нандуто ще му би трябвало време, с цел да се възвърне. А от появяването на свободно пуснатото хъски били разтревожени и други жители на зоопарка - вълците. Кучето е снимано от охранителните камери в зоопарка, то било с нашийник без повод, най-вероятно изпуснато или пуснато от стопанина си да се разхожда свободно в парка.

Общинските управляващи се надяват да открият притежателя му, защото хъскито-беглец е ръждиво оранжево на цвят, а тъкмо тези животни се срещат по-рядко. Очакванията се сходни случая да станат невъзможни, откакто бъде завършена реконструкцията на зоопарка, която ще бъде на стойност 4,2 милиона лева.

 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР