Илюстрация УикипедияНа фона на продължаващите в Черно море маневри на

...
Илюстрация УикипедияНа фона на продължаващите в Черно море маневри на
Коментари Харесай

Руската армия започна мащабни учения в Крим

Илюстрация Уикипедия

На фона на продължаващите в Черно море маневри на НАТО „ Морски щит 2019 “ съветската войска стартира огромни учения в Крим. Задействани бяха противовъздушната защита, бойната авиация и флотът, които трябваше да отразят нахлуване на конвенционален съперник. Разположените на полуострова зенитно-ракетни комплекси С-400 и изтребители Су-27 упражняваха прихващане на въздушни цели. На флота беше сложена задачата да отбрани стратегически значимите обекти по крайбрежието, написа BulNews.

``
реклама

Подводницата „ Ростов на Дон “ изстреля по условния съперник ракети „ Калибър “, а фрегата „ Адмирал Григорович “ избегна вражеския огън и контраатакува. Севастопол се трансформира в сцена на огромна десантна интервенция, във въздушния пердах над морето се включиха изтребители Су-34. Противникът беше обстрелван и от брега с противокорабните ракетни комплекси „ Бастион “. В акваторията на Черно море не престават и ученията на НАТО „ Морски щит 2019 “. В маневрите вземат участие към 20 бойни кораба и над 2000 военнослужещи от Съединените щати, България, Гърция, Канада, Румъния, Турция и Холандия, които си взаимодействат с въоръжените сили на Украйна и Грузия. 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР