Илюстрация УикипедияИспански военен кораб с приведени в бойна готовност оръдия

...
Илюстрация УикипедияИспански военен кораб с приведени в бойна готовност оръдия
Коментари Харесай

Испания и Англия пред война за Гибралтар! Нов инцидент. Испански боен кораб зареди оръдията и прогони търговски кораби

Илюстрация Уикипедия

Испански боен транспортен съд с приведени в бойна подготвеност оръдия подреди през вчерашния ден на търговски кораби да изоставен региона на Гибралтар, съобщи ДПА.

От аудиозапис на екипажа на испанския транспортен съд се чува по какъв начин испанските моряци приканват корабите да изоставен " испанските териториални води ", написа английският вестник " Гардиън ".

``
реклама

В отговор на случая бяха ситуирани кораби на английския флот, а плавателните съдове, на които бе подредено да изоставен Гибралтар, останаха на пристанището по заповед на английските управляващи, съобщи Българска телеграфна агенция.

" Само неприятности могат да зародят от глупавите игри на тези, които не одобряват неизменимия английски суверенитет върху водите на Гибралтар, приет от целия свят в конвенцията на Организация на обединените нации по морско право ", съобщи представител на английските управляващи в Гибралтар.

Гибралтар - малко парче земя в южната част на Испания, което от 300 години е под английски надзор - е сериозен източник на разногласия сред Лондон и Мадрид.

" Изглежда към момента има хора в испанския флот, които си мислят, че могат да се подиграват с интернационалното право. Това евентуално е симптом за екстремизма на част от испанската политическа сцена в последно време ", уточни английският представител.

Гибралтарските управляващи " ревизират всички аспекти на случая, с цел да подсигуряват допустимо най-скоро взимането на подобаващи ограничения ".

 
 

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР