Илюстрация Смаляване Биографията на Бойко Борисов (Бойко, който винаги се

...
Илюстрация Смаляване Биографията на Бойко Борисов (Бойко, който винаги се
Коментари Харесай

Той свири на пет инструмента, рисува и спасява държавата

Илюстрация Смаляване

Биографията на Бойко Борисов ( " Бойко, който постоянно се завръща ", създател Кристина Кръстева, издателство " Труд " ) за благополучие е надалеч от обожествяването на настоящия министър председател, само че в нея също няма да прочетете нищо неприятно за него Книгата прилежно събира на едно място всички обществено известни (положителни) обстоятелства за Борисов след влизането му в политиката (плюс няколко нови) и ги разказва увлекателно в една история.

Какво ще научите от книгата

След довеждане докрай на учебно заведение биографията прелита бързо досега, в който той става основен секретар на Министерство на вътрешните работи. За живота му преди този момент се описват единствено няколко случки. Когато първата му жена е бременна в осмия месец, един път, когато се прибирал у дома, тя изтичала да го чака пред блока и той я занесъл на ръце по стълбите до жилището. На четвъртия етаж.

Борисов е и " брилянтен водач ". Описани са две негови произшествия (при едната той кара със 160 км/ч), в които реагира доста добре и няма потърпевши.

Самият Борисов ръководи в полза на всички райони. Най-важен му е мирът в страната. " Само Бойко Борисов има куража да спре огромните енергийни планове, тъй като са неизгодни за страната ", заключава авторката.

Да се опише цялата книга в резюме, несъмнено, е невероятно, само че посоката е ясна.

В " нецензурираната биография " на Бойко Борисов няма да прочетете нито една дума за мутренските години. Периодът сред 1990 и 2001 година се загатва напълно в резюме през огромните му клиенти като Тодор Живков и Симеон Сакскобургготски. Няма нито дума за общата му компания с Алексей Петров и Румен Николов-Пашата. Няма нищо за връзките и връзките му със СИК. Гангстерските войни и десетките поръчкови убийства по времето, когато е основен секретар на Министерство на вътрешните работи, са минати с неговия откъс, че бандитите се избиват, тъй като са им свършили парите, тъй като полицията си прави доста добре работата.

Всичко е такова, каквото Борисов би желал да бъде. Една книга персонално за него. Прилича малко на изсушени бизонски тестиси - припомнят за нещо, може да се носи като трофей от кабинет в кабинет, само че не може да свърши работа всъщност.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР