Илюстрация Saatchi&Saatchi София е агенция на годината за 2017 г.;

...
Илюстрация Saatchi&Saatchi София е агенция на годината за 2017 г.;
Коментари Харесай

Рекламни болтове в реално време

Илюстрация

" Saatchi&Saatchi София " е организация на годината за 2017 г.; Брутният рекламен пазар през 2016 година е 1.5 милиарда лева; Dentsu предвижда растеж на разноските за реклама в България от близо 6% за две години; " Инвестор.бг " възнамерява да набере над 20 млн. лева през борсата и купува Висшето учебно заведение по обезпечаване и финанси; Младите гении от Voltron завоюваха рекламната академия на Saatchi Circle ; Fox Networks Group завоюва редица награди от PromaxBDA Global Excellence Awards

" Загорка " още веднъж завоюва оценката " Рекламодател на годината " на рекламния фестивал ФАРА

С. Поне това беше констатацията по случая с разхлабената задна джанта на автомобила на Националната работа за защита (НСО), употребен от ръководителя на Върховния касационен съд (ВКС) Лозан Панов. Заради това си изказване държавното обвиняване влезе в несъгласие със самата компания, откакто стана ясно, че експертното мнение на техен инженер е било манипулирано, с цел да пасне на тезата на прокуратурата.

Конкурентната немска марка коли Audi обаче реши да се възползва от случая и да предложи решение на казуса. А точно своите болтове – " при положение, че потрябват ".

Поне това гласи рекламният пост във Фейсбук страницата на Audi Bulgaria, който за няколко часа след публикуването му, се радва на стотици споделяния и лайкове от потребителите. Картинката е семпла и красноречива – на нея има четири болта с комлект за завиването им, показани с цена. Идеята е дело на рекламната организация Saatchi&Saatchi София, част от информационната група на Publicis One. ", споделя Жулиета Желева, Account Executive в организацията.

Това е един от положителните образци за маркетинг в действително време, който съумява да доближи до по-широк кръг от хора и да продължи полемиката по-актуалните тематики от деня. " ", коментира Желева.

Все още няма и противоположна реакция от конкурентните марки на Audi. В интернационален проект е честа процедура марките да се закачат между тях в рекламната си комуникациия.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР