Илюстрация Реална снимка на сградата Увеличаване Реална снимка на сградата

...
Илюстрация Реална снимка на сградата Увеличаване Реална снимка на сградата
Коментари Харесай

Великолепната Marvell House

Илюстрация
Реална фотография на постройката

Увеличаване

Реална фотография на постройката

[City Home Park] Смаляване
В началото се роди концепцията за пространство, което поражда възприятие за сигурност и уют. И взехме решение да създ адем постройка - знак на благополучие и дългоденствие, знак на отбрана и успокоение.
Красотата и благородното държание на жерава от дълго време са го трансформирали в уважаван знак в доста и разнообразни култури.
В една от най-известните митове се споделя по какъв начин жеравите по поречието на река Нил са се пазели нощем от неканени посетители. Докато цялото ято спи, постоянно на пост остава един от тях, държащ камък в сгънатия си крайник. Ако стартира да заспива, камъкът пада и птицата се буди.
Именно тази легенда е повода за голямо количество аристократични европейски родове да имат в гербовете си жерав, държащ камък. В хералдиката той е знак за безрезервност, грижа, отбрана на общия дом и околните.

[City Home Park]
Вдъхновени от тази величествена птица, ние създадохме Marvell House — място, което поражда възприятие за сигурност, успокоение и уют. Място, където всеки се усеща като част от сплотена общественост, изповядваща общи полезности и общи цели.

И се появи жилище в сърцето на столицата - безшумно, заобиколено от свежа зеленина, успокоение и аристократична изолираност. Просторен и ярък дом, в който всеки подробност е планиран и направен с точност и първокачествени материали. С високи тавани и просторни стаи.
Аристократичното лъчение сигурно прави Marvell House особено място за живеене. Тя е освен красива и удобна, само че подсигурява устойчивост и за идващите генерации, което я прави отлична инвестиция в бъдещето.

[City Home Park]
Сградата разполага с редица преимущества:
- Вентилируема фасада – специфичен вентилационен слой под облицовката от натурален камък подсигурява цялостна енергийна успеваемост през всички сезони.
- Перфектна термо- и звукоизолация поради специфичното създаване на стените с керамични блокове с отвесни кухини, редуващи керамика и каменна минерална вата.
- Луксозна алуминиева прозоречна система от висок клас.
- Най-добра степен на сигурност против навлизане с щурм.
- Система за естествена вентилация посредством саморегулиращи се клапи, интегрирани невидимо в касите на прозорците за непрекъснат продан на въздуха.
- Най-висок клас канализация с чугунени тръби и висококачествени медни тръби за вътрешната водопроводна мрежа.
- Просторно, дизайнерски обзаведено фоайе и общи елементи.
- Асансьор, побиращ 15 души, с дизайнерска кабина и Eco Disc мотор от водещ производител.

[City Home Park]
Marvell House ще предложи най-доброто на бъдещите си жители и несъмнено ще изпълва със смисъл понятието дом фантазия. А точно топ местонахождение в центъра на София на емблематичния бул. " Витоша " наоколо до тишината и спокойствието на Южния парк.
Малкото на брой, само че извънредно просторни жилища в Marvell House разкриват пред себе си удивителна панорама към Витоша. Осеметажната постройка ще разполага единствено с 16 жилището, с цел да предложи обилно систематизиране на площите, впечатляваща градивна височина на пространствата (4 м за партерния етаж и по 3.30 м за всеки идващ в жилищната част) и всичко това зад фасада от натурален камък с неповторими авторски претекстове и парапети от лят алуминий с гаранция за дълъг живот във всеки детайл.
Когато си сложил най-високи условия към себе си, търсиш съвършенство и в мястото, където живееш.

Абонирайте се за Капитал Четете безкрайно и подкрепяте напъните ни да пишем по значимите тематики Аристократичното лъчение прави Marvell House особено място за живеене
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР