илюстрация PixabayПри положение, че посрещате гости и не можете да

...
илюстрация PixabayПри положение, че посрещате гости и не можете да
Коментари Харесай

СЗО излезе с нова препоръка: Посрещайте гостите у дома си с маска

илюстрация Pixabay

При състояние, че посрещате посетители и не можете да стоите на метър отдалеченост от тях, както и в случаите, в които домът ви няма добра вентилация, добре е да сложите маска у дома. Това поучава Световната здравна организация, съобщи организация „ Фокус “, базирайки се на немското издание Die Welt.

Освен това СЗО предложи да не се носи маската на ръката, китката или да се спуска върху брадичката в миг, когато не е нужна. Маската би трябвало да се съхранява в чиста, найлонова торба за многократна приложимост.

В същото време СЗО акцентира, че макар всички рекомендации, универсалното потребление на маски от здрави хора не е еднопосочно. „ В момента има единствено лимитирани и спорни научни данни за успеваемостта на носенето на маски във връзка с предотвратяването на респираторни болести, в това число ковид “, гласи друга част от рекомендациите на СЗО.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР