илюстрация: pixabayПиян шофьор влетя с Фолксвагена си на детска площадка

...
илюстрация: pixabayПиян шофьор влетя с Фолксвагена си на детска площадка
Коментари Харесай

Кошмарна ситуация в Добрич! Пиян шофьор влетя с колата си на детска площадка

илюстрация: pixabay

Пиян водач влетя с Фолксвагена си на детска площадка в градския парк " Свети Георги " в Добрич, съобщи Канал 3. Екшънът се разиграл когато площадката била цялостна с играещи деца.

Като по знамение при случая от през вчерашния ден привечер потърпевши няма.

55-годишният водач се спускал по стръмен хълм надолу, не могъл да вземе завоя и колата полетяла напред. Дървени пънчета спрели стремежа на Фолксвагена и той се стопирал на метри от играещи хлапета. " Спря на 2 метра от щерка ми, която е на 2 години. И в случай че в парка нямаме успокоение за децата си, не знам къде. Видимо си личеше, че водачът е пийнал “, описа потресена майка.

На място пристигнали служители на реда, пристигнали и гардовете в парка. При последвалата инспекция за приложимост на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчела съществуването на 2,62 промила в издишания от лидера въздух. Мъжът е арестуван е за 24 часа, а регистрационните табелите на колата са свалени. Пияният водач е отказал кръвна проба.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар: Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР