илюстрация Петел43-годишен мъж от Варна, известен на МВР, е задържан

...
илюстрация Петел43-годишен мъж от Варна, известен на МВР, е задържан
Коментари Харесай

Арестуваха двама във Варна за отправяне на ругатни и заплахи

илюстрация " Петел "

43-годишен мъж от Варна, прочут на Министерство на вътрешните работи, е арестуван и против него е формирано бързо полицейско произвеждане, откакто на вчера около 17:00 ч. е отправил ругатни, закани, обиди и закани против чиновници на Министерство на вътрешните работи, изпълняващи служебните си отговорности. Това оповестиха от пресцентъра на полицията във Варна.

Случката се разиграла на ул. „ П. Каравелов “, допълват от полицията. Мъжът е арестуван за период до 24 ч., материалите са докладвани на прокурор при районна прокуратура – Варна.

Ден по-рано 33-годишен мъж от гр. Велики Преслав, обл. Шумен, е арестуван и против него е формирано досъдебно произвеждане, след пред жилище в кооперация в централната част на във Варна е отправил закани и закани за разпра по отношение на 43-годишна жена, с която се познават. В него е открито и пликче с кристално вещество, оповестиха от полицията. Материалите по случая са докладвани на прокурор при районна прокуратура – Варна, формирано е досъдебно произвеждане, след отпадане на основанието за задържане е освободен.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР