Илюстрация Нова твПравителството одобри намерението за издигане на кандидатурата на

...
Илюстрация Нова твПравителството одобри намерението за издигане на кандидатурата на
Коментари Харесай

България ще кандидатства за седалище на Европейския орган по труда

Илюстрация Нова тв

Правителството утвърди желанието за издигане на кандидатурата на Република България за седалище на Европейския орган по труда. Обсъждането на предлагането за правилник на Европейския парламент и на Съвета за основаване на новата конструкция стартира през март 2018 година в границите на Българското председателство на Съвета на Европейския съюз, заяви Нова тв.

Органът ще поддържа държавите-членки на Европейски Съюз в съдействието, обмена на информация, съгласуваните и взаимните инспекции, медиацията, съдействието при положение на трансгранични нарушавания на действието на пазара на труда. Създаването на новата конструкция ще спомогне за гарантиране на правата на служащите и жителите на равно отнасяне и еднакъв достъп до благоприятни условия за претовареност и обществена протекция в трансгранични обстановки. С активността си институцията ще обезпечи бистрота за предприятията във връзка с локалните трудови стандарти в целия вътрешен пазар.

Със основаването на Европейски орган по труда се интегрират съществуващите структури и принадлежности на Европейския съюз в региона на трансграничната трудова подвижност и координацията по въпросите на обществената сигурност. Очаква се новата конструкция да започва своята активност до края на 2019 година

Правителственото решение е взето неприсъствено.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР