Илюстрация Мнението на експерт е било манипулирано от държавното обвинение

...
Илюстрация Мнението на експерт е било манипулирано от държавното обвинение
Коментари Харесай

Болтовете не падат сами, хотелите в София се готвят за джакпот, безопасно ли е санирането...

Илюстрация

Мнението на специалист е било манипулирано от държавното обвиняване

Очаквано, Военна прокуратура отхвърли да проверява случая, отговорен е водачът - спрял за гъби

Средствата стигат за към този момент контрактуваните с ББР 2022 здания, всички останали ще би трябвало да чакат

№1
Как прокуратурата влезе в несъгласие с " Мерцедес " и логиката в опита си да замаже случая със служебната кола на Лозан Панов

Нежеланието на държавното обвиняване да проверява сериозния случай с разхлабената задна джанта на служебния автомобил на ръководителя на Върховния касационен съд доближи неуместни височини тази седмица.
" Капитал " разкрива по какъв начин прокуратурата е манипулирала мнение на авто специалист, с цел да отбрани тезата си, че е допустимо болтовете на " Мерцедеса ", с който се е возил Панов, да са се развили сами поради неприятна пътна настилка. Пълното мнение както на самия инженер от сервиза на представителя на " Мерцедес ", по този начин и на компанията е, че болтовете могат да паднат при остри завои, единствено в случай че не са затегнати както би трябвало.

№2
Приливът на нов бизнес за столичните хотели може да доближи до 100 млн. лв. през 2018г.

Причината е идното председателство на България на Съвета на Европейски Съюз през първата половина на идната година, когато София ще бъде хазаин на към 300 събития и близо 30 хиляди дипломати и еврочиновници. Високият клас хотели в столицата се готвят за същински скок на приходите и облагата си, като предвиждат и увеличение на цените на нощувките сред 20% и удвояване. От раздвижването на градския туризъм ще завоюват освен хотелиерите, само че и редица бизнеси, които оферират услуги, свързани с настаняване, хранене, превоз, кетъринг, образуване на събития и други

№3
Доколко предпазени против пожар са санираните панелни блокове

Ужасяващият пожар, който претърпя лондонската " Гренфел тауър " ни накара да се задълбочим в тематиката каква отбрана против пожари предлага санирането, което трябваше да удължи живота на панелните блокове в България.
Най-масово употребяваният материал за саниране в страната е тип стиропор, който е желан за изолираност поради ниската си цена. За да стопира огъня обаче, изолацията не би трябвало да разрешава образуването на въздушна възглавница, а върху стиропорът да е нанесена качествена мазилка. Разговаряхме с пожарникари, инженери и специалисти в строителния контрол за това кой упражнява надзор и какви ограничения са нужни, с цел да се подсигурява сигурността на санирането.

№4
И най-хубавият смарт телефон на пазара е...

Направихме селекция на най-интересните оферти измежду новите модели умни телефони, като не е наложително бюджетът ви да надвишава 1000 лв., с цел да получите положително качество. Или да се ограничавате единствено до марките Apple и Samsung.
Източник: capital.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР