илюстрация: MicrosoftMicrosoft разкри плановете си за фирмения браузър Internet Explorer.

...
илюстрация: MicrosoftMicrosoft разкри плановете си за фирмения браузър Internet Explorer.
Коментари Харесай

Microsoft спира поддръжката на Internet Explorer

илюстрация: Microsoft

Microsoft разкри проектите си за фирмения браузър Internet Explorer. От 15 юни идната година потребителите на някои версии на операционната система Windows 10 няма да могат да употребяват именития IE, предава.

Edge, новият Chromium-базиран браузър на Microsoft, ще наследи дефинитивно Internet Explorer 11 в бъдещите версии на десктоп платформата Windows 10, оповестиха от компанията в блог обява.

Този браузър предлага освен по-бързо, по-безопасно и по-модерно сърфиране от Internet Explorer, само че може да реши и основен проблем: съвместимостта с по-стари, наследени уеб браузъри, уеб сайтове и приложения, разясняват от Microsoft.

Edge излезе през 2015 година Важна негова характерност бе поддръжката на IE режим, който разрешава на потребителите да започват старите уеб страници и приложения, основани на Internet Explorer, напряко от браузъра. Наскоро Microsoft преработи Edge на основата на енджин Chromium.

  

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР