> ИлюстрацияДойдоха някакви хора в края на улицата, където живеем

> ИлюстрацияДойдоха някакви хора в края на улицата, където живеем ...

Екшън край Варна: Подпийнал мъж тръгна да спасява дама, снимаща клип, и отнесе пердах.

> Илюстрация
"Дойдоха някакви хора в края на улицата, където живеем в кв. Галата, там има една полянка. Снимаха някакъв клип, или филм, не зная. Не зная и дали са имали разрешително да го правят, бяха с камера и всички "салтанати", нужни за снимките. Явно според сюжета бяха пременили пълен мъж като жена, с розова рокля на цветя, с перука, а други двама-трима разиграват сбиване. Да не говорим, че беше в интервала между 14 и 16 часа, когато трябва да се пази тишина.

Един съсед обаче, пийнал си човека, неделя по обед е все пак, а и работа няма, видял през прозореца, че някакви типове налагат "дамата" от снимачната площадка и се спуснал да помага. Опитал се да ги разгони, да я спасява, нали е кавалер. Вярно, на повечко градуси, но като истински мъж е реагирал. Целият актьорски състав обаче стовари гнева си върху спасителя и човека отнесе пердах пред портата на собствената си къща. Добре, че се спусна едно младо момче тук да помогне, та го оставиха на мира. След това събраха "такъмите" и се изнесоха, защото се заканиха хора да извикат полиция", разказа варненецът, станал очевидец на случилото се.

От пресцентъра на полицията във Варна заявиха за медията ни, че няма подаден сигнал нито по повод струпването на много хора на едно място в квартал Галата, нито оплакване за саморазправа.

Източник: varna24.bg