> ИлюстрацияДойдоха някакви хора в края на улицата, където живеем

...
> ИлюстрацияДойдоха някакви хора в края на улицата, където живеем
Коментари Харесай

Екшън край Варна: Подпийнал мъж тръгна да спасява дама, снимаща клип, и отнесе пердах

 > Илюстрация
" Дойдоха някакви хора в края на улицата, където живеем в кв. Галата, там има една полянка. Снимаха някакъв клип, или филм, не зная. Не зная и дали са имали позволение да го вършат, бяха с камера и всички " салтанати ", нужни за фотосите. Явно съгласно сюжета бяха пременили цялостен мъж като жена, с розова рокля на цветя, с перука, а други двама-трима разиграват сборичкване. Да не приказваме, че беше в интервала сред 14 и 16 часа, когато би трябвало да се пази тишина.

Един комшия обаче, пиян си индивида, неделя по обед е въпреки всичко, а и работа няма, видял през прозореца, че някакви видове постановат " дамата " от снимачната площадка и се спуснал да оказва помощ. Опитал се да ги разгони, да я избавя, нали е джентълмен. Вярно, на повечко градуси, само че като същински мъж е реагирал. Целият актьорски състав обаче стовари гнева си върху спасителя и индивида отнесе бой пред портата на личната си къща. Добре, че се спусна едно младо момче тук да помогне, та го оставиха на мира. След това събраха " такъмите " и се изнесоха, тъй като се заканиха хора да извикат полиция ", описа варненецът, станал свидетел на случилото се.

От пресцентъра на полицията във Варна обявиха за медията ни, че няма подаден сигнал нито във връзка скупчването на доста хора на едно място в квартал Галата, нито недоволство за разпра.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР