Илюстрация Cush bar Cush bar Coffice хората със собствено работно

...
Илюстрация Cush bar Cush bar Coffice хората със собствено работно
Коментари Харесай

Open Office

Илюстрация
Cush bar

Cush bar

Coffice хората със лично работно време в кафенета и общи пространства

В стартъп компанията Prezi в Будапеща мениджърът по настроението се грижи всеки офис детайл да има и своята занимателна страна

С настъпването на лятото концентрирането върху служебните задания става все по-трудно. Някои сътрудници към този момент са на отмора, само че вашата наподобява толкоз надалеч.
wi-fi, положително кафе и не прекомерно шумна среда, в действителност салдото е сложен за реализиране. Предлагаме няколко coffice (coffee + office) варианти за работа отвън офиса.

Илюстрация
Barista

Barista

Смаляване

Тъй като стана ясно, че контактите са от изключителна значимост, ще стартираме с информацията, че тук те са четиридесет. Това място обаче ни притегля и с масите, изкарани извън, на които на сянка можеш умерено да натракаш част от някоя дисертация или концепция за приложение, изменящо света. Ей по този начин, усамотен сред здравеца и стената от зелени шубраци. За задачата е хубаво да имаш слушалки в ушите или да можеш да се абстрахираш от околния звук, тъй като масите на открито са близо една до друга. Не такава е обаче обстановката вътре. Там, по средата на две големи дървени маси за по седем души, достолепно се е разположил и принтер, на който да разпечатвате всевъзможни документи. В почивките пък може да си поръчате в действителност качествено кафе, сандвичи, проектирани персонално от вас, или прясна салата. За феновете на сладкото предлагаме чизкейка с череши. Бирата е единственият алкохол, който заведението предлага. За сметка на това тя е крафт и си е същинско наслаждение след края на работния ден.
ул. " Бачо Киро " 26-30, работно време: 9:30 – 18:30 ч.

[[img:2994749]]

" Доста постоянно пристигам тук, с цел да отхвърля малко работа – споделя Елица, съветник по недвижими парцели. И апропо, когато съм си провела срещи, съвсем постоянно оставам и дълго след техния край. " После още веднъж забива нос в монитора.
Synthesis – място за снимка, хора и хрумвания " е другарски настроена и към преносими компютри. Тук на всяка от дървените колони, обграждащи заведението, има най-малко по два контакта, във въздуха се носи тиха музика, а личният състав дотолкоз почита свободата на творчеството и духа, че няма да ви тормози, даже и да прекарате повече от допустимото време. Голям плюс е, че градината работи до 22:00 ч..

Бул. " Васил Левски " 57, работно време: 9:30 – 22:00 ч.

Сохо

Ако сте новак фрилансър, само че желаете да се докоснете до света на свободните, предприемчиви и дръпнали с материала сътрудници, вашето място е " Сохо ". Тук гратис може да дойдете единствено един път, само че вниманието, което ще ви извърнат, е забележително. Цената за идващото посещаване е 16 лева, има и пакетни отстъпки. Тук също ще откриете мечтаната градина, която за неволя е ангажирана чак до септември с -а

Мястото до неотдавна се отличаваше с два съществени плюса – сезонното си меню и пристрастеността си към качествената, чиста храна. Днес към екстрите се прибавя и още една. А точно, яхвайки международните трендове, в " празните " следобедни часове пространството да се трансформира в working friendly място, където всеки, решил да отхвърли малко работа отвън нормалното си място, да може да открие нужното успокоение и комфорт.
wi-fi working friendly

КАРЕ/ главички

енормираната работа изисква място, на което човек да може " да изключи ", само че в подобаващата атмосфера, Подходящото място за работа отвън офиса е безшумно, в по-голямата част от времето и релативно умерено, да е ярко (естествено осветяване е за предпочитане), а другарската атмосфера е превъзходен бонус. Не съм изключително придирчив към самото равнище на предлаганото, денят ми няма да се скапе, в случай че пяната на капучиното не е 1.3 см, а единствено 1.1.
Ивайло Петров, фотограф и част от whaleworx.studio

PR, част от екипа на идния ON Fest

Елементи

Huawei Cube E5180
е част от услугата от " Мтел " - Net Box, която доставя безграничен домакински интернет
в цяла България. " Кубът " е 4G Wi-Fi рутер с размери 7 на 7 см и тегло 250 година Абонаменти до 25.99 лева на месец при едно- и двегодишен контракт.

Универсална външна батерия Kit, 4500mAh
69.99 лева от emag.bg

Външна батерия
iWalk Chic 20 000Q за преносими компютри и мобилни устройства 20 000mAh
Батерията може да зареди вашия iPhone 6-7 пъти, смарт телефон 5-6 пъти, iPad Mini 2 пъти и един път вашия 12 " Macbook.
178.68 от от emag.bg

За да работите по-ефективно на открито
ви трябват единствено преносим компютър с добра батерия и малко трикове, с цел да не гълтате доста сила. Сложете по-ниска бляскавост на екрана си, отваряйте по-малко приложения и табове, единствено най-нужните. Музика пускайте от хард диска си, а не стриймвайте. Ползвайте базовия браузър – Safari или Edge за Mac и Windows надлежно, а не Chrome.

Илия Темелков, редактор в hiComm

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА

ОЩЕ ПО ТЕМАТА

Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР