илюстрация БулфотоЗа блудство с малолетно момиче, Районният съд във Варна

...
илюстрация БулфотоЗа блудство с малолетно момиче, Районният съд във Варна
Коментари Харесай

Съд във Варна реши: Условна присъда и 5000 лева обезщетение за опипване на 12-годишно момиче

илюстрация Булфото

За блудничество с малолетно момиче, Районният съд във Варна осъди условно 30-годишeн мъж от София. Подсъдимият бе приет за отговорен, че на 5 юли предходната година, в къща за посетители в околност „ Ален мак “, направил блудствени дейности във връзка с 12-годишно тогава момиче.

Пострадалото дете било родственица на дамата, с която подсъдимият живеел на фамилни начала и гостувало при тях за летния сезон. Вечерта на посочената дата, възползвайки се от това, че брачната половинка му била заспала, той се пъхнал в леглото на малолетното момиче в прилежащата стая, като почнал да я опипва по тялото под завивката. Детето съумяло да го отблъсне, а на сутринта споделило за случилото се и била сигнализирана полицията.

Делото бе прегледано при закрити врата. На подсъдимия беше наложено наказване от 1 година и 6 месеца отнемане от независимост, отсрочено с изпитателен период от 3 години. Съдът постанови през изпитателния период той да търпи пробационна мярка „ включване в стратегия за публично влияние ” за период от 8 месеца. 30-год. мъж беше отчасти оневинен по обвиняването за реализиране на закононарушението във връзка с лице, което не е разбирало свойството и смисъла на осъщественото.

Подсъдимият бе наказан да заплати на потърпевшата сумата от 5000 лв. за претърпените вследствие на действието неимуществени вреди, дружно със законната рента до окончателното й погашение. В негова тежест е още заплащането на държавната такса върху почетения иск, сторените разходи в досъдебното и правосъдното произвеждане по делото, както и направените от законния представител на потърпевшата разходи за адвокатско заплащане по делото. Присъдата предстои на обжалване или митинг в 15-дневен период.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР